Displays

I have worked in conjunction with schools, local authorities and private clients to produce interpretative displays and murals. Murals may be created as part of workshops.

VISION Community Centre Mural, 2010

Eighteen canvasses displayed at the VISION Community Centre, Slade Valley Estate, Ilfracombe, completed by the children of the surrounding area using locally collected and prepared EARTH PIGMENTS from North Devon as part of the Green Ambassador’s Scheme with help from project officer Trish Bagshaw and support from PCSO Peter Hyde. The project was funded by the Heritage Lottery Fund, Exmoor National Park Authority, the Wildlife Trusts, North Devon AONB\'s Sustainable Development Funds and Field Studies Council.

Lynton Youth Group Mural 2008

The Youth Group spent several weeks exploring painting and drawing elements of their local environment before designing and painting the mural onto MDF panels. Devon Youth Service and the Green Ambassadors scheme commissioned the mural.

Mount Street Project 2004

Two printed and laminated exterior interpretative display boards (100x70cm) depicting the flora and fauna of a newly created wildlife garden for Mount Street Primary School in central Plymouth. This project was designed in conjunction with Plymouth University and the school, and funded by the BBSRC (Biotechnology and Biological Sciences Research Council).

Nettlecombe Court Display Boards 2000

Three hand painted and framed exterior display boards depicting the flora and fauna, walking maps and historical information of Nettlecombe Court Field Study Centre, West Somerset. The boards were designed in conjunction with the Field Centre and funded by the Field Studies Council.

Flagmount National School Mural 1999

The mural was facilitated and designed with the staff and pupils of the school in Co. Clare, Ireland, as a millennium celebration. The project was funded and supported by Clare CC and materials supplied by parents of the school and local residents.

Salthouse Display 1995

A series of illustrated and framed boards designed for a salt storage house in Pagham Harbour LNR. The display depicts the historical evolution of the area and was designed in conjunction with the nature reserve and the local wildfowl trust. West Sussex County Council funded the project.

Pagham Harbour LNR Visitor Centre 1993

A series of illustrations and backgrounds, including hands on geology and aquarium surround, to depict the environmental history of this area of natural beauty were designed and produced in conjunction with nature reserve staff. West Sussex County Council funded the project.